Select Language Translation for Online Classes and Teaching Schools Teaching in Your Language.
Vendosni si gjuhë të paracaktuar
 Redakto Përkthimin
Flexible Online Learning at a Time that suits You

Learn Online with eTeachers

Whether your learning goals are related to education, hobbies or just fun, we have a wide range of courses for you, taught by a Teacher you choose and a time you choose.
1
Choose Your Subject
Choose an Online Course from our wide range of Academic, Vocational Training and Hobbies.
Choose Your eTeacher
Choose Your preferred eTeacher based on their profile, experience and qualifications.
2
Choose Your Lesson Time
Choose a Time that suits you and Book Your Online Class. A Zoom Link and Reminder emails are sent to you
3
Join Your Zoom Class
Sign into your class using the link emailed to you. Enjoy Learning with eTeachers Global.
4

Search eTeachers Global for Online Teachers anywhere in the World.

Total Tutors Found: 22

Online Teaching in a Wide Range of Educational, Vocational, Life Skills, Fitness and even Hobby Courses.

Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Të veçuara!
Cikli i Lartë i Matematikës

Cikli i Lartë i Matematikës

Shitur nga Erudit
25.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 1
Të veçuara!
metodologji Kërkimi

metodologji Kërkimi

Shitur nga Doktor i Tezës
30.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
English for Beginners

English for Beginners

Shitur nga One to One English Lessons
15.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Klasat e anglishtes
Anglisht për Fillestarë dhe Biseda Anglisht

Anglisht për Fillestarë dhe Biseda Anglisht

Shitur nga lozkpolgar
20.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Microsoft Excel Basic në Aftësitë e Avancuara

Microsoft Excel Basic në Aftësitë e Avancuara

Shitur nga Bridget's ICT & Shkolla e shkrim-leximit
Nga: 30.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Conversational (Spoken) English Lessons

Conversational (Spoken) English Lessons

Shitur nga One to One English Lessons
Nga: 15.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
English for Advanced

English for Advanced

Shitur nga One to One English Lessons
15.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 1
FILLUESIT M FLSIMET E FLUTURIMIT IRLAND DHE FMIJS

FILLUESIT M FLSIMET E FLUTURIMIT IRLAND DHE FMIJS

Shitur nga MUZIKA DAVE LAMBE
15.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 1
Të veçuara!
Shkolla fillore online (mësimdhënie dhe bluarje)

Shkolla fillore online (mësimdhënie dhe bluarje)

Shitur nga lozkpolgar
Nga: 20.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 1
Klasat e anglishtes
Carmel’s English Class for Adults (One to One)

Carmel’s English Class for Adults (One to One)

Shitur nga Shkolla angleze Roscommon
Nga: 20.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Postgraduate Study in Ireland

Postgraduate Study in Ireland

Shitur nga Carol Keenan Guidance
Nga: 30.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
English for Foreign Students in Ireland

English for Foreign Students in Ireland

Shitur nga One to One English Lessons
15.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 2
Të veçuara!
Anglisht për fillestar

Anglisht për fillestar

Shitur nga Erudit
Nga: 20.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
EAL

Mësoni të flisni anglisht

Shitur nga lozkpolgar
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 1
Të veçuara!
Maths Grinds

Online Maths Grinds

Shitur nga Online Maths & French Grinds
Falas
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Microsoft Powerpoint Basic në Advanced

Microsoft Powerpoint Basic në Advanced

Shitur nga Bridget's ICT & Shkolla e shkrim-leximit
Nga: 30.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Microsoft Word Basic në Aftësi të Avancuara

Microsoft Word Basic në Aftësi të Avancuara

Shitur nga Bridget's ICT & Shkolla e shkrim-leximit
Nga: 30.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
English for Intermediate

English for Intermediate

Shitur nga One to One English Lessons
15.00
Shtuar në listën e dëshiraveHequr nga lista e dëshirave 0
Shkathtësitë e shkrim-leximit për të rriturit

Shkathtësitë e shkrim-leximit për të rriturit

Shitur nga Bridget's ICT & Shkolla e shkrim-leximit
Nga: 30.00
en_GBAnglisht
en_GBAnglisht
E Mësuesit Global
Logoja